• +389 71 475 190
  • info@frb.mk
  • Bojanë, Saraj / Republika e Maqedonisë së Veriut
Lajme
Vreshtarët e Bojanës në Krushë të madhe

Vreshtarët e Bojanës në Krushë të madhe

Vizitë Kooperativës bujqësore GRATË E KRUSHËS

Agjendë e ngjeshur për vneshtarët Bojanas këto dy ditë. Ata shkëmbyen përvojat pozitive me themeluesit e *Kooperativës bujqësore GRATË E KRUSHËS* të cilët janë shembull në rajon për organizimin e bujqëve dhe menaxhimin e prodhimeve të tyre nga mbjellja deri në shitje duke dërguar prodhime e tyre edhe në Evropë.

Me këtë rast vneshtarët u pritën nga kryetari i fshatit z. Selami Hoti i cili shoqëroi vneshtarët deri në përfundim të vizitës.

1 thought on “Vreshtarët e Bojanës në Krushë të madhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to 🇬🇧 or 🇲🇰 »