• +389 71 475 190
  • info@frb.mk
  • Bojanë, Saraj / Republika e Maqedonisë së Veriut

Themelohet Kooperativa Bujqësore e Bojanës

Kemi kënaqësinë të njoftojmë themelimin e Kooperativës Bujqësore të Bojanës, një nismë e menduar dhe e inicuar nga vreshtarë, e dedikuar për praktikat e qëndrueshme bujqësore dhe promovimin e bujqësisë lokale. Bashkohuni me ne në udhëtimin tonë ndërsa kultivojmë një komunitet më të fortë, më të shëndetshëm dhe më të begatë.

🌿 Çfarë na bën të veçantë? 🌿

1️⃣Fuqizimi i Komunitetit: Në Kooperativën Bujqësore Bojane, ne besojmë në fuqinë e unitetit. Duke bashkuar forcat me fermerët vendas, nxisim mjedis mbështetës që inkurajon bashkëpunimin, ndarjen e njohurive dhe ngitjen kolektive. Së bashku, mund të krijojmë ekosistem bujqësor të lulëzuar.

2️⃣ Praktikat e Qëndrueshme: Kooperativa jonë është e përkushtuar të praktikojë metoda të qëndrueshme bujqësore që ruajnë mjedisin për brezat e ardhshëm. Nga teknikat e bujqësisë organike tek menaxhimi i përgjegjshëm i vreshtave, deri te shitja e prodhimeve tona në tregje, ne ruajmë brendin e krijuar tashmë të Rrushit të Bojanës.

3️⃣ Prodhimi cilësor: Ne krenohemi jashtëzakonisht shumë për cilësinë e jashtëzakonshme të rrushit tonë. Nëpërmjet kultivimit të kujdesshëm, vëmendjes ndaj detajeve dhe respektimit të standardeve rigoroze, ne i ofrojmë konsumatorir prodhim të klasit të parë me shije direkt nga vreshtar tona në tryezën tuaj.

🍅🌽🍓 Bashkohu në Kooperativë! 🍅🌽🍓

Duke mbështetur Kooperativën Bujqësore Bojane, ju jo vetëm që fitoni akses në produkte të cilësisë së lartë me burime vendase, por gjithashtu bëheni pjesë integrale e një komuniteti bujqësor të gjallë.

🌱 Së bashku, ne mund të kultivojmë një të ardhme më të ndritshme, ta pengojmë migrimin, ta ulim varfërinë. 🌱

#KooperativaBujqësoreBojanë#MbështesimBujqësinëLokale#BujqësieQëndrueshme#FuqiaeKomunitetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate to 🇬🇧 or 🇲🇰 »